ANKARA / MAMAK - Nahit Menteşe Anadolu Lisesi

ÖĞRENCİLERİMİZ KÖPEKLER İÇİN KULÜBE YAPTI

Okulumuzun değerli öğrencileri, son zamanlarda okulumuzun bahçesinde yaşayan sokak köpeklerinin konforunu artırmak ve onlara daha iyi bir yaşam alanı sağlamak için bir araya geldi. Bu güzel inisiyatifleri sayesinde, bahçemizde yaşayan dostlarımız için bir kulübe inşa ettiler.

Bu proje, öğrencilerimizin duyarlılığını ve hayvanseverliklerini sergilemektedir. Kendi elleriyle yapılan bu kulübe, sokak köpeklerine güvenli bir sığınak sağlayarak onların refahını artırmayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda, bu projenin hayata geçirilmesiyle öğrencilerimiz, dayanışma ve toplumsal sorumluluk bilincinin önemini vurgulamışlardır.

Bu projede emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz. Onların çabalarıyla, okulumuzun bahçesi artık sadece öğrencilerimize değil, aynı zamanda sokak köpeklerine de ev sahipliği yapmaktadır. Sizler de sokak hayvanlarına destek olmak isterseniz, lütfen bu tür projelere katılarak veya sokak hayvanları için yardım kuruluşlarına bağış yaparak destek olabilirsiniz.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 11:57 - Görüntülenme: 93